Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2386 van /home/dirdec/public_html/bmb/includes/menu.inc).

Toerisme

Nederlands

65STE BMB RONDE IN WARISOULX

Op 1 en 2 juni 2013 vond in Warisoulx, de 65e editie van de BMB Ronde plaats. Dit jaar werd er een nieuwe formule voorgesteld met het vertrek en de aankomst van de twee lussen op dezelfde plaats. De club 'Les Petits Gris' uit Warisoulx, aan wie de organisatie werd toegekend,  heeft opnieuw voor een kwalitatieve ontvangst gezorgd.

De eerste lus, volledig in de Ardennen, werd erg gesmaakt door alle aanwezige motorrijders.

Disciplinaire Code BMB

Nederlands

Motorrijden en verkeer

De kernactiviteiten van de Belgische Motorrijdersbond zijn in de eerste plaats de motorsport en het toerrijden. De BMB is echter reeds erg lange tijd betrokken bij de veiligheids-en mobiliteitsproblematiek die met het motorrijden gepaard gaan.

Toerrijden

Recreatrief Motorrijden: De afdeling Motorrijden in de Vrije Tijd heeft als doelstelling het bevorderen van het recreatief motorrijden in de breedste zin van het woord. Ze coördineert de nationale BMB toerkalender en organiseert het Belgisch Kampioenschap Toerisme. Hoe meer je deelneemt aan de treffens en rondritten, hoe meer punten je bekomt.

Pagina's

Subscribe to RSS - Toerisme